top of page

Greetings from Germany!

HOOK har fått post!

Bo Milli er på sin O Store Tyskland-Østerrike-Sveits-turné, og vi har fått post fra bassisten Malin, som akkurat (!) har sluppet sin første låt, “Sports Car”, i soloprosjektet Most Likely Marlin. Vroom, vroom. Bo Milli og Most Likely Marlin er ikke ukjente for HOOK, og vi ble derfor litt starstruck og ekstremt glade for å få brev! Vi har stilt up-and-coming-indie-prinsessa noen spørsmål om livet på veien, litt om musikk og om hverdagsfilosofi. Men mest av alt trenger vi å høre fra noen som lever livet.

Til: HOOK

Greetings from Germany. 

Kjære Hook Magasin, jeg håper alt står bra til i heimen. Dere drikker vel nok vann, sover godt, leser horoskopet deres og manifesterer drømmer? Bra! Jeg er på min første turné utenfor Norge, sammen med Bo Milli bandet. Det er helt tullete gøy og vi cruiser rundt i vår band van (Sports Car) og vi spiller for alt mellom 17 og 120 stykker på både stygge og søte venues. Et ekte fockstar fairt eventyr <3 3 uker i Tyskland, Østerrike og Sveits med bestevennene mine? Jatakk, major slay. Love ya, Malin xo. 

Fra: Most Likely Marlin

Foto: Malin Isabel Disco Guleng

Til Most Likely Marlin

 

Hei Malin! TYSKLAND, ØSTERRIKE OG SVEITS? Dude, vi sitter og fryser foran PC-en med eksamensforberedelser i tørre Trondheim… Så vi manifesterer ikke. Vi leser ikke horoskop. Vi drikker kun kaffe og øl. Og så sover vi kun når det er fullmåne. Vi har oppnådd studentlivets nirvana, høstens mørke vampyrtilværelse, vi lever det såkalte musikkjournalistlivet på bunnen av pyramiden med Spiderland (1991) på øret, et rotterace på vei ned i avgrunnen… Med andre ord, ganske OK! Takk for postkort, men nå ble vi mildt sagt grønne av sjalusi.

 

Vi elsker “Sports Car” forresten! Den går på repeat sammen med “Chewing Gum”, fra den nye Bo Milli-EP-en. Dere er rå! Gratulerer med suksessen, anmeldelsene og all oppmerksomheten, det er så fortjent! 

 

Vi vil høre mer om eventyret! Dra oss vekk fra vår triste, deprimerte skole-hule. Vi hadde derfor satt pris på svar på disse spørsmålene, med tilleggsinformasjon. Utbrodér. Tolk det som du selv vil.

 

Hvordan var det å slippe “Sports Car” etter mange måneder med venting og oppbygging og spenning? Hvordan har responsen vært? 

 

Hva er din favorittbeskrivelse av deg selv hittil? "Popprinsesse"? "Heks"? "Indiealv"? "Hippie"?

 

Hva er det rareste du har opplevd nå som du endelig er en insider i selve musikkbransjen?

 

Du har allerede varmet opp for This Daze her i Trondheim, FLTY BRGR GRL på Hulen i Bergen og Pikekyss på Parkteateret i Oslo. Øyafestivalen er haket av, Island-gig – the list goes on. Hva er drømmen? Hvor stort? Hvor langt? Hva er den største gigen du kan se for deg å spille?

 

Hva er din drømme-collab… levende eller død? 

 

Og, Malin. Uten å høres kjempepretensiøs ut: Hva elsker du med musikk? Hva er viktig for deg med musikken din? 

 

Og! Angående turneen: Hva slags type folk er det på konsertene? Er det fans som kan låtene fra før, eller er det randoms som bare har snubla inn? Og hvordan er folkene som driver stedene dere spiller på? Lederhosen og literglass med øl? Og hvordan er maten? Fortell oss, så vi kan drømme!


Viel Spaß, mach’s gut, tschüss tschüss,

HOOK. 

bottom of page